23 d’oct. 2011

5ª FESTA INTERCULTURAL I SOLIDÀRIA (2011) D'ARBÚCIES

MÉS FOTOS A l'ÀLBUM, CLICA AQUÍ

Soarpal, com en altres edicions ha col·laborat en la Festa de la Jornada Intercultural i Solidària, que enguany arriba a la 5ª edició.
L'organització ha esta possible gràcies a la col·laboració de la ciutadania amb el suport logísitc de l'Ajuntament d'Arbúcies i amb la participació d'ONG i Associacions de solidaritat/cooperació amb Argentina, Nicaragua, Marroc, Punjab-Índia, Romania, Sahara Occidental, Senegal, i també parades de la Creu Roja, el Comerç Just, L'Ateneu Popular l'Arboç, El TAller Infantil dedicat a Salut amb herbes remeieres i una exposició amb projectes de les entitats i informació sobre la sanitat als diferents països de les assosciacions presents. Dedicar l'activitat a la SALUT i a la SANITAT, també és una manera de protestar contra les retallades i la supressió dels serveis d'urgències nocturnes del CAP. A migdia, hi ha hagut els tastets de menjars del món i actuacions musicals i de danses de diversos indrets.
El pregò ha anat a càrrec de l'arbucienc Jordi Planas, membre de Justícia i Pau, CORC, Soarpal i Coordinador de l'Agenda Llatinoamericana a Catalunya; impulsor de la campanya 0,7%i del Fons Català de Cooperació, entre altres iniciatives solidàries. Va llegir unes paraules dels discurs de Chaplin a el Gran Dictador, paraules malahuradament vigents actualment i va acabar amb una crida a l'esperança recollint el lema de l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2011 recollida en l'expressió andina "Sumak Kawsay: Bon viure, Bon Convire"

DOCUMENTAL 25 ANYS D'AGERMANAMENT

CARLOS MEJIA GODOY CANTA EL CRISTO DE PALACAGÜINA A ARBÚCIES