7 d’abr. 2011

CRIDA: ARTISTES D'ARBÚCIES PER LA SOLIDARITAT

SOARPAL ( solidaritat Arbúcies Palacagüina) és la ONG arbucienca que gestiona l’-Agermanament Arbúcies –Palacagüina, que aquest any celebra el 25è aniversari de la seva signatura.

Una de les activitats en que estem pensant l’emmarcarien dintre del lema “ Artistes d’ Arbúcies per la Solidaritat “.Creiem que en la situació de crisi global que estem vivint i que afecta més que a ningú els sectors més desafavorits tant del nostre poble com dels pobles del Sud, la recuperació de la consciencia solidària és un element primordial per a una sortida a la situació de crisi més igualitària en la redistribució de la riquesa, en el camí de construir un món més Just , Lliure i Solidari.

Es per això que convidem a tots i totes les persones d’Arbúcies que realitzen alguna activitat artística ( plàstica, dramàtica, musical etc...) a trobar-nos per tal de definir aquesta jornada tant en el seu contingut artístic com en la manera d’ organitzar-la.

L’acte ,tenim previst que sigui dissabte 2 de juliol o bé diumenge 3 a decidir entre tots i totes .

Si T'HI VOLS AFEGIR I VOLS MÉS INFORMACIÓ ENSVIAN'S UN CORREU A soarpal@hotmail.com o truca al 636621789 o al 972162626.

DOCUMENTAL 25 ANYS D'AGERMANAMENT

CARLOS MEJIA GODOY CANTA EL CRISTO DE PALACAGÜINA A ARBÚCIES