30 de des. 2010

VENDA D'ENTRADES ANTICIPADES, CONCERT SOLIDARI DEL 8/8/2011 ARBÚCIES

Dia: 8 de gener de 2011
Hora: 10 de la nit
Lloc: Poliesportiu Can Delfí (Arbúcies)

ENTRADES LIMITADES A L'AFORAMENT.
PUNTS DE VENDA ANTICIPADA:
ARBÚCIES: La Gabella, Can Torres, Ateneu Popular l’Arboç; GIRONA: Tallaferro (Antic Partisano); ST. HILARI: El Trabuc; STA COLOMA FARNERS: La Sega; BORDILS: La Pioixa; VIDRERES: El Casino; CASSÀ: Copistaria Cassà; ST. CELONI: Quico Sabaté; CARDEDEU: Casal Els Escorrelots; GRANOLLERS: L’esquerda; BARCELONA: La ciutat invisible (Sants); La Barraqueta (Gràcia); SABADELL: Can Capablanca; VIC: La martolina divina discs; MANLLEU: Boira Baixa; RIBES: El Ger; BERGA: Casal El Panxo; BREDA: Bar33

La ONG arbucienca SOARPAL, amb la col·laboració de l'Ateneu L'ARBOÇ i GUERRILLA, organitza un concert el dia 8 de gener a Arbúcies oniciant els actes del 25è aniversari de l'agermanament Arbúcies-Palacagüina. Destaca l'actuació del reaparegut grup bergadà liderat per Francesc Ribera Titot, BRAMS, que suposa l'inici de la gira llatinoamericana que té programada. Revolta 21, Rum-Bal-Bar i Beto completen un cartell de primera línea en unes dates en que no son freqüents el concerts d'aquests tipus.
ÉS de destacar que l'actuació de BRAMS és la preparació o inici de la gira que els portarà a varis països llatinoamericans (veure cartell adjunt (brams.jpg): Veneçuela (2 concerts), Nicaragua (1)i Xile (2).

DOCUMENTAL 25 ANYS D'AGERMANAMENT

CARLOS MEJIA GODOY CANTA EL CRISTO DE PALACAGÜINA A ARBÚCIES